Etusivulle >>
Etusivu
Uutisia
Esittely
Koirani
Pennut
Kasvatit
LinkitIn english
2008

23.11.08
Jälleen kerran isompi satsi uutisia vaikka sivuja onkin  päivitetty aina vähän väliä.
Kasvatteja on käynyt lisää terveystarkastuksissa mukavin tuloksin :),  jotka löytyvät kaikki mm.Terveystuloksia-sivulta.
Sijoituskoirien joukkoon lisätty Hagassessan Citna ja Taika, poistettu Venla. Jatsi muutti Kajaaniin viettämään lokoisia eläkepäiviä. :) Saa viimein  nauttia huomiosta ilman että tarvitsee jakaa sitä koko lauman kanssa. Mekri(S.Keijunkello) kävi kokeella yhdessä sijoituskodissa mutta  perheen kissan kanssa ei yhteiselo sujunut joten etsimme edelleen 
Mekrille hyvää sijoituskotia. Hoppua ei onneksi ole kodin löytymisellä. :)


8.8.08
Olen päivitellyt sivuja aina silloin tällöin mutta aina unohtanut päivittää Uutisia-sivun. Jatkossa koitan pitää tämänkin sivun ajantasalla. Laitan nyt kerralla tämän vuoden aikana tulleita  kuulumisia.
Maaliskuussa suoritimme Tähkän kanssa hyväksytysti poropaimennuskokeen  ja kasvattini Järvenhelmi sijoittui kisassa toiseksi.:)
Omia koiria ja kasvatteja on terveystarkastettu mukavin tuloksin. :) Risku steriloitiin toukokuussa ja on toipunut leikkauksesta hyvin. :)
N-pentueen vanhemmat, sijoitusuros Jalakapojan Sakke ja S.Järvenhelmi,  valioituivat samassa näyttelyssä Oulussa. Armista tuli samalla ensimmäinen Sagaberran muotovalio.:)
Pentusuunnitelmien suhteen näyttäisi siltä että seuraava pentue on suunnitteilla vuodella 2009.


3.1.08

Sijoitusnarttuni Nooki(Tuhkavuorten Lumihuurre) jäi valitettavasti tyhjäksi. Kokeilemme seuraavasta juoksusta uudelleen.

Uutisia 2013 >>>
Uutisia 2012 >>>
Uutisia 2011 >>>
Uutisia 2010 >>>

Uutisia 2009 >>>
Uutisia 2008
Uutisia 2007 >>>

Uutisia 2006 >>>
Uutisia 2005 >>>
Uutisia 2004 >>>