Etusivulle >>
Etusivu
Uutisia
Esittely
Koirani
Pennut
Kasvatit
Rotuinfo
Linkit
In english

 

Jos olet kiinnostunut Sagaberran pennusta ota yhteyttä, mieluiten puhelimitse. Jos päätät kuitenkin lähestyä ensin sähköpostitse niin lähetä itsestäsi lyhyt esittely, jossa kerrot:
 - itsestäsi ja perheestäsi
 - aiemmasta koirakokemuksestasi
 - miksi olet valinnut tämän rodun
 - minkälaista koiraa haet
 - mitä haluat harrastaa koirasi kanssa jne.
En vastaa tekstiviestikyselyihin enkä sähköposteihin, jotka sisältävät pelkän hintatiedustelun. Mikäli et jostakin syystä saa vastausta sähköpostiisi laita viestisi uudestaan tai koita ennemmin tavoittaa puhelimitse. Siten minut tavoittaa parhaiten.

Pennut luovutetaan säännöllisesti madotettuina, rekisteröityinä sekä tietenkin tunnistusmerkittyinä kuten Kennelliitto edellyttää rekisteröitäviltä pennuilta. Pentujen kauppa- ja sijoitussopimukset tehdään käyttäen Suomen Kennelliiton sopimuksia ja kaavakkeita.

Kasvatinomistajilleni olen aina tavoitettavissa ja toivon myös kuulevani, mitä koirille kuuluu. Sen takia toivon kasvateilleni yhteistyökykyisiä ja hyviä koteja, jotka pitävät säännöllisesti yhteyttä, kertovat koiran kuulumisia (niin hyviä kuin huonoja) ja tarjoavat koiralle säännöllistä liikuntaa ja aktivointia sekä hyvän peruskoulutuksen.

Sagaberran pennut myydään ensisijaisesti seuralaisiksi mutta kiinnostus harrastamiseen on tervetullutta, joskaan ei välttämätöntä. Toivoisin jokaista kasvattiani käytettävän vähintään kerran näyttelyssä mutta näyttely- ja koetuloksia enemmän arvostan terveystuloksia ja toivonkin että jokainen kasvattini terveystarkastettaisiin(silmät, lonkat, kyynärät, polvet).

Jokaisesta pentueesta pyrin sijoittamaan vähintään yhden nartun, mahdollisesti myös uroksen, joten jos olet kiinnostunut sijoituskoirasta kerron mielelläni lisää. Kerron myös mielelläni lisää koiristani ja kasvatuksestani. Jos uskot että etsimäsi koira on juuri lapinporokoira niin ota yhteyttä. :)